De zomer staat voor de deur. En dus slaan Bridgeneers en Vlaanderen Vakantieland voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar. Onder de noemer ‘vol van verhalen’ lanceren ze samen de zomercampagne 2021. Omdat Vlaanderen vol interessante verhalen zit, die je zélf kan gaan ontdekken of schrijven. De hoofdrol, die speel jij!

De vernieuwde versie van Vlaanderen Vakantieland op TV loopt nu al een tijdje op Eén. Het programma is de locomotief waaraan een inspirerende contentcampagne hangt. Elke week zorgen we voor extra inspiratie bij de afleveringen, aangevuld met extra tips voor activiteiten en logies. Dat doen we op vlaanderenvakantieland.be, via e-mailmarketing en op de social platformen van het merk. Zo maken we de Vlaming warm voor een vakantie in eigen land.

Vanaf vandaag schakelt de campagne een versnelling hoger. Met korte trailers op alle VTM-zenders en op VTM Go! (en later ook op Éen), een uitgebreide social campagne, wekelijkse nieuwsbrieven en een ondersteunend PR-luik in samenwerking met Sound of C. De campagne vertrekt vanuit consumentdata die wordt vertaald naar slimme digitale tactieken. Via dashboarding en monitoring houden we de vinger aan pols en volgen we de reisintenties van de Vlaming op de voet. Dat geeft ons de mogelijkheid om op het juiste moment en op de juiste plaats aanwezig te zijn met inspirationele content.

De samenwerking met Vlaanderen Vakantieland is er eentje waarin alle sterktes van Bridgeneers samenkomen. Van concept tot productie, van above media tot social media, van print tot website en van data tot conversie. Dat doen we als echte bruggenbouwers, en in hartelijke co-creatie.

Vlaanderen Vakantieland is de samenwerking tussen de 5 provinciale toeristische diensten (Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant), de 5 kunststeden (Leuven, Gent, Antwerpen, Brugge en Mechelen), Toerisme Vlaanderen en Logeren in Vlaanderen. Samen vormen ze de de niet-aflatende, permanent enthousiaste stem die je inspireert en motiveert om op vakantie te gaan in eigen land.

Meer info vind je op vlaanderenvakantieland.be

Have a project in mind? Let’s get to work!