…
Trouwen is niet niks. En een huwelijksfeest organiseren is meestal een grote onderneming. Daar kan je dus wel wat hulp bij gebruiken.

Gelukkig kunnen aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een not-so-classic bruiloft terecht bij Engaged. Als bezieler van een online contentplatform en organisator van alternatieve trouwbeurzen biedt het bedrijf verloofde koppels alle inspiratie om van elk trouwfeest een hippe bruiloft te maken. En dat gaat Engaged vanaf nu samen met communicatiebureau Bridgeneers doen. Als mede-eigenaar staan de Leuvense bruggenbouwers klaar om met hun frisse insteken, heel wat mediaruimte en nieuwe partnerships de alternatieve trouwwereld een flinke boost te geven.

Trouwen is de max. Maar omdat de meeste pas verloofde koppels een trouwfeest zoals dat van hun ouders niet zien zitten, gaan ze op zoek naar meer hedendaagse alternatieven. En dat het helemaal anders kan, dat bewijst Engaged elke dag. Met vernieuwende inspiratie, helemaal volgens de laatste trends uit interieur en fashion en een jonge, creatieve attitude staan ze klaar om van elke ‘grote dag’ iets wonderlijks te maken. Een trouwfeest in de relaxte sfeer van een festival? De hipste decoratie ooit? Of een bruiloft op een waanzinnige plek? Geen enkel probleem.

Al meer dan 10 jaar organiseert Engaged trouwbeurzen voor een eigentijds en trendy publiek. Eerst in Nederland en sinds 3 jaar ook in België. Je ontmoet er leveranciers, proeft er taartjes, bekijkt er foto’s, woont er lezingen bij en ziet er vakmensen aan het werk. Maar Engaged biedt ook online inspiratie. De gloednieuwe website is een inspiratieplatform dat je onderdompelt in de wondere wereld van not-so-classic trouwfeesten. Een lijst met de coolste food trucks, een blog over trouwtattoo’s of een artikel over welk ondergoed je best draagt onder je trouwjurk? Je vindt het er allemaal en veel meer.

Nu Bridgeneers mee in het verhaal stapt, krijgt Engaged er op verschillende vlakken een hoop expertise bij. Van concept, design en marketing tot digitale expertise: allemaal ervaring en know-how die garant staat voor straffe resultaten. En die zijn veelbelovend. Zo beheert Bridgeneers ook de mediaruimte en partnerships op de website. Voor adverteerders is het dan ook de uitgelezen plek en een ideaal marketingplatform niet alleen bruidsparen te bereiken, maar ook om een jong en actief doelpubliek aan te spreken dat aan een eigen leven begint.

Engaged staat dus voor de beste leveranciers, de leukste content en de strafste partners. De perfecte ingrediënten voor een fantastiche samenwerking en een onvergetelijk trouwfeest.

Je ontdekt de vernieuwde website op Engaged.nl.

De komende beurs vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 in cultuurhuis Merits in Amsterdam. Bestellen van de tickets kunnen via de website.

Have a project in mind? Let’s get to work!